Zoeken
  • Sytske Gietema

Storm

Bijgewerkt op: 18 mei 2019

Het stormt, harde wind, regen en de kinderen hebben ook storm in hun hoofd. Het is een beproeving voor mij vandaag.


Op de meeste dagen vind ik het heerlijk om thuis te zijn met de kinderen, vandaag hoort daar niet bij. Ik las eens in een post van @unmumsymum de uitdrukking: 'it was a day to put in the fuck-it bucket'.... zo’n dag hadden wij vandaag.


Mijn emmer is verschillende malen overgelopen en ik werd de moeder die ik niet wilde zijn: Na de zoveelste aanvaring, weigering, knokpartij of vlucht stond ik te schreeuwen, tegen mijn kinderen. Volkomen onredelijk: ja. Een ongelijkwaardige strijd: ja. Niet het beste voorbeeld wat ik kan geven: guilty. Voel ik me schuldig: zeker. Ben ik menselijk: ook dat.


Na een middagdutje van twee uren maak ik Sanne wakker want ik wil naar buiten.. een potje voetbal op straat biedt niet het gewenste resultaat, het gekibbel blijft. Er zit nog maar één ding op: we stappen in de auto en rijden naar het bos. Tieme stribbelt tegen, maar is uiteindelijk als eerste uit de auto.


We komen aan bij het 'stenenbos', ik haal adem, hoor de wind, ruik de natte bladeren en zie mijn kinderen in hun element. Ik laat los wat ik niet meer kan veranderen en geniet van het moment.


Storm, bedankt. 

#blog

#momblog

#familyblog

#deaanmoddermem

#eerlijkouderschap

#imperfectouderschap

#letthemplay

#storm

#hideandseek

#honestmom

#notmybestday

#woods

#laroytuinen

#eindgoedalgoed

#childhoodunplugged

#scharrelkinderen

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven