Zoeken
  • Sytske Gietema

Aanmodderen

~ wat onze kinderen willen zeggen ~


‘Laat ze maar aanmodderen’ was de zin waar Rachelle van @notyouraveragepsychic afgelopen maandag de live mee afsloot, voor mij het laatste duwtje in de rug om te gaan verwerken en uitwerken wat ik allemaal heb gehoord, zodat ik dit kan delen.

De boodschap komt van de kinderen, vanuit hun ziel. Dit werd prachtig verteld, of eigenlijk vertaald, door Saskia en Rachelle @notyouraveragepsychic als medium een spreekbuis voor de berichten vanuit het Universum.

Op donderdag 16 april vond er een bijzonder gesprek plaats tussen Saskia @notyouraveragepsychic en Claire @clairevandenheuvel, waarbij ze de kinderen van nu op zielsniveau een stem gaven.


Een ontzettend waardevol gesprek, waarin voor mij zoveel puzzelstukjes op z’n plek vielen dat ik het gewoon met zoveel mogelijk mensen WIL delen! Wat ik hier opschrijf is een uitwerking van mijn aantekeningen, gretig genoteerd, omdat het zo resoneert met het gevoel en de gedachten die ik hierover heb.


Saskia & Claire:


GROEIPIJN

De verstilling die deze situatie met zich meebrengt is een uitgelezen kans om te ontdekken waarin we mogen groeien. We worden allemaal door de mangel gehaald. Oud zeer komt JUIST NU aan het licht om te worden getransformeerd.

Onze kinderen zoeken de confrontatie op, dit is nodig om de boodschap over te brengen. Dit voelt soms als een botte bijl, maar anders luisteren we niet. Kinderen confronteren je met JOUW PIJN die nu aan de oppervlakte komt, ze drukken op deze pijn, Als signaal om daar je aandacht en bewustzijn naartoe te brengen. Kun je daar met compassie naartoe gaan en bij blijven?


Kinderen zijn er namelijk KLAAR MEE dat jij iets doet wat niet in lijn is met waarvoor jij hier bent. En laten ons dus (soms hardhandig) voelen - ze wijzen ons soms letterlijk af: ga eerst maar voelen dat je liefde bent en los dit zelf op. Daar ben ik (kind) niet voor. Dit is jouw proces en dit moet je zelf oplossen. GA NAAR JE KERN. Compassievol, maar LOS HET OP.


Hierin laten ze ons dingen zien die wij misschien niet direct kunnen plaatsen, maar vanuit het hoger bewustzijn waar de kinderen van nu in zitten, zien zij zaken in een vele ruimer perspectief.


Zij zijn er om ons te begeleiden. Laat ze ons ook leiden, zie je kind als teacher. Oefen met het lezen van hun ‘ondertitels’. Wat je ziet is vaak iets anders dan dat ze je willen vertellen op zielsniveau.


Kinderen komen je altijd vertellen ‘dit is niet jouw kern’.

Voel je irritatie of frustratie (naar je kind), dan is dat de boodschap.

EIGEN KERN

Focus op je eigen proces: wie ben ik, in de kern?

Vertrouw op die kern. Niets hoeft in haast.

Realiseer je wie je bent, (her)ontdekken.


Flow, moeiteloos, gevoel van YES! ? Dan is het kloppend. Het hoeft niet op wilskracht. Kost het je veel energie, hard werken, doorzetten? Dan mag het stoppen.

Druk eraf van ‘wat nu’?.


We worden allemaal uitgedaagd om van hoofd naar hart te gaan.


Eigen processen waarbij EENVOUD en simpelheid voorop staan. Het hoeft niet moeilijk, zwaar of hard werken te zijn. Ga zitten, droom, ENJOY.


Dromen, onbegrensd te dromen - kinderen kunnen dit zo goed!


Voel bij je zelf; voel je JOY? Plezier, lol? Dan is het goed. PUNT. Je hoeft niet naar de ‘ja maar’ en de rede. Blijf eens bij dat goede gevoel en leun achterover.

Wanneer jij droomt en dit fijne gevoel koestert, lean back en laat universum haar werk doen.

VERTROUW, en stop met rennen.


VERTROUWEN en LIEFDE

Kinderen zeggen: durf naar ons te luisteren.

Heb vertrouwen en onderschat ons niet.

Durf te vertrouwen en mee te gaan met wat wij willen.

Niet er constant bovenop - laat ons zijn.

Liefde, meer liefde in totaliteit, ZELFliefde.

Heb jezelf maar HEEL ERG LIEF.

Leer je eigen ruimte innemen.

Durf jij het beste voor jezelf te wensen?


Zie deze tijd als periode van verbinding. Voel: waar stroomt de liefde, waar worden we blij van? EN DOE DAT MEER, VOLG DAT GOEDE GEVOEL.


Volg de LIEFDE.

Voel wat passend is, niet te rigide, kom uit de kramp - loosen up, ontspan.


Kinderen nemen van jongs af aan al tot zich wat ze nodig hebben (denk aan voeding). Nu ook qua school: ze pikken eruit waarin ze zich verder willen ontwikkelen, volgen hun eigen interesses.


De achterstand die kinderen nu op zouden lopen omdat de scholen dicht zijn - ze bulderen van het lachen. Wat een onzin. Juist nu de kans om te connecten met de ziel. Leven vanuit liefde en instant manifestatie.


Voor de mensen die al iets bewuster zijn en niet meer terug willen naar het oude maar zich afvragen: hoe dan? Haal de focus af van ‘waar gaat het mis?’ ‘wat moeten we oplossen?’ —> het mag rommelig, luchtiger. Het mag met vallen en opstaan.


Onderschat de wijsheid in de zielen van de kinderen niet. Ze hoeven niet te worden gecontroleerd & onderdrukt. Als wij ze (meer) loslaten worden het heus geen ongeleide en losgeslagen projectielen. Bied ze kaders in plaats van regels. Ze groeien op in de aarde, daarvoor zijn kaders fijn, regels niet zoveel nodig.


SAMEN GROEIEN

Zie het als een kans om SAMEN te groeien. Als ZIEL sta je NAAST de ziel van je kind, niet erboven, dat mag losgelaten worden. Kinderen zijn zielen in een kinderlijf en dus op zielsniveau gelijk. Hier hoef je jezelf NIET BOVEN te zetten.

Volg je eigen interesses, doe dingen waar je hart van open gaat: Ik ben hier om een missie te volbrengen vanuit flow, vanuit liefde en ruimte. Op momenten dat kinderen meer aandacht vragen: geef ze ruimte en neem ook ZELF JE RUIMTE.


Kinderen GENIETEN ervan om ons vanuit onze FLOW en LIEFDE te zien en voelen gaan.


Kernwoorden:

Vertrouw, vertraag, droom, neem je ruimte en LIEFDE.


Maandag 20 april

Live van Sanne @demoederacademie en Rachelle van @notyouraveragepsychic

Een prachtige aanvulling, met wederom prachtige wijsheden en ook concrete tips.


Voor mij met stip op 1: ‘Laat ze eens AANMODDEREN’ - wees als ouder positief passief, niet meer zo reactief.


De enige bedoeling is dat jij meer van jezelf gaat houden. Geluk en zelfliefde is een INNER JOB waar JIJ als enige verantwoordelijk voor bent. Het werkt van binnen naar buiten en dus: ga zitten en maak verbinding. Hiermee versterk je jouw ZELFLIEFDE en ook de verbinding met jezelf en het universum. VERBINDEN: Ga eens rustig zitten of liggen, verbind je met je ademhaling. Je kunt ook mediteren met de intentie: ‘Wat mag ik ontvangen?’ of ‘Wat heb ik nog nodig?’


Neem hier je tijd en je ruimte voor.


Dat waar ik blij van word, mag ik gaan uitleven hier op aarde. Er is plek voor mij. Ik mag het goede gevoel volgen en mezelf het BESTE GUNNEN.

Kinderen zijn veel WIJZER. Ze willen voelen dat jij ze ze, ziet dat ze wijs zijn.

Rachelle noemde nog ‘energetisch communiceren’ hierin: Verbind je intentioneel met je hoger zelf. Je kinderen hebben dit kanaal nog onbewust open staan en zijn dus ontvankelijk voor jou op dat niveau. ‘Jongens, laat het eens gaan… ik zie jullie en vertrouw dat je er samen uitkomt’. Zo ben je minder reactief, minder in de rol van scheidsrechter.


Ook hieruit kwam heel duidelijk naar voren: kalm aan, neem je ruimte en HOU VAN JEZELF.


Lieve dames, ontzettend bedankt voor deze prachtige boodschappen.


Message received, loud and clear!

Hoe wij dit als gezin ervaren, zal ik de komende tijd met je delen.


 

183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven