Wie is de aanmoddermem?

Sytske Gietema 
@aanmoddermem

trainer ~ coach ~ blogger​

In december 2018 startte ik een blog over ons gezinsleven, geschreven met een knipoog. Eerlijk, herkenbaar en vooral imperfect.

Als mem van drie kinderen, docent op een mbo en ouder op een basisschool, ben ik dagelijks in contact met (jonge) kinderen, adolescenten en volwassenen. Ik houd ervan te observeren, op mijn gevoel te vertrouwen en om bewuste keuzes te maken. 

 

In deze picture-perfect world is het soms lastig navigeren. Daarom wilde ik een eerlijke blog starten, over onderwerpen die voor mij belangrijk zijn en voor anderen waarschijnlijk herkenbaar, en hopelijk inspirerend.

Het ouderschap is voor mij een grote zoektocht naar wat bij ons past. Dit probeer ik zo open mogelijk te delen, omdat iedereen in meer- of mindere mate moet ontdekken wat bij hem- of haar past.

Vanuit deze missie organiseer ik ook avonden, bijeenkomsten voor moeders die voor zichzelf willen kiezen om van daaruit een meer ontspannen versie van zichzelf te worden. Voor meer informatie, klik op deze link.

 

Don't compare yourself to other mothers, we are all losing our shit sometimes. Some women just hide it better than others.' 

Lijkt het je leuk wanneer ik als openhartige, ervaringsdeskundige spreker op een event (klein of groot) mijn ervaringen kom delen? Of wil je in samenwerking met mij een laagdrempelige avond organiseren voor- en door moeders? Waarbij iedereen helemaal zichzelf mag zijn en waarin de sfeer gemoedelijk en open is?

 

Neem dan contact op via het contact formulier. 

 

Heb je in hectische tijden behoefte aan iemand die met je meedenkt; je zonder oordeel aanhoort en iemand die je ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes voor JOU: dan ben ik je vrouw! 

Als coach ga ik samen met jou, je grenzen bepalen en bewaken. Hierbij ben ik zowel cheerleader als kritische vriend.

 

Stuur me een berichtje en we kijken hoe ik iets voor jou kan betekenen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.