de aanmoddermem

BLOGGER- SPREKER - COACH

Bewust, eerlijk, herkenbaar en vooral imperfect ouderschap

Bevrijd jezelf, laat het streven naar perfectie los

Streven naar perfectie werkt in de meeste gevallen verlammend.

Daarom ben ik AANMODDERMEM. Het perfecte plaatje bestaat niet. Ons leven is echt. Met pieken en dalen en spiegels en lessen.

 

Bewust aanwezig zijn bij mijn gezin leert mij zoveel over mezelf. Hierover deel ik graag, om jou mee te nemen in dit proces.

De aanmoddermem is begonnen als blog over ons gezinsleven, geschreven met een knipoog waarin ik eerlijk over ouderschap ben en schrijf over herkenbare en vooral imperfecte momenten uit ons dagelijks leven. Inmiddels ben ik gegroeid als mens en zo ook als aanmoddermem en gun ik jou en je kinderen alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. 

Schrijf je in!

Bedankt voor de inzending!

Over

Ik ben Sytske (34); mem van Tieme (2012) Jelte (2014) en Sanne (2017) 💑 Ruben. Ik startte in december 2018 een blog over ons gezinsleven; bewust, eerlijk, imperfect en met een knipoog. Het ouderschap leert me veel, deze lessen deel ik graag met andere moeders. Daarom kun je me vragen als spreker op je evenement- klein of groot- en bied ik ook mijn diensten als mem-coach aan. Lees hier meer >

Ook organiseer ik informatieve, ontspannen en interactieve avonden waarin balans, zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling en kracht centraal staan.