vr 24 jan.

|

Natuurwinkel Joure

ZORG VOOR JEZELF: vrouwencirkel

Vrouwencirkel: we nodigen je uit om naar binnen te keren en te voelen wat jij nodig hebt. Je zult geïnspireerd en ontspannen naar huis gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ZORG VOOR JEZELF: vrouwencirkel

Tijd en locatie

24 jan. 2020 19:30 – 21:30

Natuurwinkel Joure, Tolhûswei 2, 8501 ZR Joure, Nederland

Over het evenement

De ze bijeenkomst is gericht op delen  - een vrouwencirkel: een veilige, vertrouwde setting waarin je open en eerlijk je verhalen kunt delen en elkaar kunt versterken..... 

"Een vrouwencirkel wil een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden (maandelijks) bij elkaar brengen om tot een diepgaande uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht."

Een avond om te ontspannen, naar binnen keren, om zonder oordeel naar elkaar te luisteren en er voor elkaar te zijn. 

De antwoorden zijn al in jou; je hoeft alleen te luisteren. Wij zijn bij je en stellen vragen om jou in dit proces te ondersteunen.

Je gaat ontspannen naar huis met een flinke dosis inspiratie en zelfvertrouwen. Ook krijg je een klein presentje om voor jezelf te kunnen blijven kiezen. Je hebt jouw doelen helder en je intenties geformuleerd. Zeg maar goede voornemens, maar dan concreet en haalbaar.

Wij zorgen voor een veilige setting, warme sfeer, een goede energie en lekkere thee.

Klik HIER voor de directe link naar tickets.

Deel dit evenement

Direct jouw tickets bestellen?

Klik dan hiernaast op de directe link naar Eventbrite.