zo 19 jan.

|

Natuurwinkel Joure

Zorg voor jezelf: thema avond ONTSPANNING

Ontspannen de nieuwe week starten? Een avond om tot jezelf te komen en van daaruit aan te voelen wat je nu echt nodig hebt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zorg voor jezelf: thema avond ONTSPANNING

Tijd en locatie

19 jan. 2020 19:30 – 21:30

Natuurwinkel Joure, Tolhûswei 2, 8501 ZR Joure, Nederland

Over het evenement

Heb jij het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden en aan het eind van de dag nog ongeveer vijf minuten voor jezelf te hebben voordat het tijd is om te gaan slapen? Merk je dat je (te) vaak kortaf reageert omdat je lontje korter is dan dat je zelf zou willen? Dan is deze avond voor jou! Een avond om tot jezelf te komen en van daaruit aan te voelen wat je nu echt nodig hebt.  

Een hele dag zorgen, rennen vliegen, werken, thuiskomen, en verder zorgen. Faciliteren, maken dat je gezin loopt en blijft draaien. Soms voelt het als overleven, in plaats van leven. Hoe houden mensen dit toch vol? Ontspanning, het is essentieel in het leven van een drukbezette vrouw. Hoe je dit kunt inbouwen in je dagelijks leven zodat je niet compleet opbrandt, is het thema van deze avond. 

We zoeken het in kleine dingen, het hoeft niet groots, het moet vooral haalbaar zijn. We gaan deze avond delen, uitproberen, voelen en plannen maken. 

Kernwoorden:  Ontspanning, acceptatie, overgave, leven, zelfzorg, balans, behoeftes, nieuwe gewoontes, rust. 

Klik hier voor meer info en tickets.

Deel dit evenement

Direct jouw tickets bestellen?

Klik dan hiernaast op de directe link naar Eventbrite.