vr 29 nov.

|

Natuurwinkel Joure

Jouw hormonen en de Aanmoddermem:

Reeks van drie avonden waarin  balans, zelfzorg, hormonen, bewuste keuzes en voeding voor zowel je lichaam als voor je geest centraal staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jouw hormonen en de Aanmoddermem:

Tijd en locatie

29 nov. 2019 19:30 – 22:00

Natuurwinkel Joure, Tolhûswei 2, 8501 ZR Joure, Nederland

Over het evenement

29 november 2019:

De eerste bijeenkomst zal interactief en informatief zijn en bestaan uit twee delen. Het zal worden geopend met een openhartig en herkenbaar verhaal van een ervaringsdeskundige moeder. Dit zal worden gevolgd door een informatieve lezing door Ilva van ‘jouw hormonen’. Zij zal bruikbare tips delen over hoe je baas wordt over jouw energiebalans. Deze avond krijg je een gratis reader mee met tips en recepten.  

14 december 2019:

De tweede bijeenkomst is gericht op delen:  We organiseren een vrouwencirkel: een veilige, vertrouwde setting waarin je open en eerlijk je verhalen kunt delen en elkaar kunt versterken..... Uiteraard onder het genot van hapjes gemaakt door Ilva van jouw hormonen.  Je gaat ontspannen naar huis met een flinke dosis inspiratie en een klein presentje om jezelf op de eerste plaats te kunnen blijven zetten. 

03 januari 2020:

De derde bijeenkomst zullen we samen actief aan de slag gaan met het maken (en opeten) van gezonde hapjes en tussendoortjes. Uiteraard krijg je aan het eind van de avond de recepten mee. Ondertussen gebruiken we de avond als follow-up van de vrouwencirkel. Hoe gaat het nu met de andere dames? Is het gelukt om je aan je gemaakte plannen te houden en wat heb je nog nodig?

Omdat dit in het begin van het nieuwe jaar zal plaatsvinden, maken we intenties en doelen van jouw goede voornemens!

Voel je dat het tijd is om voor jezelf te kiezen? Zeg dan ja tegen jezelf en koop vandaag nog je tickets!

Liefs van Ilva @jouwhormonen en Sytske @aanmoddermem

Deel dit evenement

Direct jouw tickets bestellen?

Klik dan hiernaast op de directe link naar Eventbrite.